Kunstuitleen

Bij Paspartoe in Noordwijk zijn schilderijen te huur voor particulieren en bedrijven. Dit kan al vanaf € 3,50 per maand. In de winkels kunt u op uw gemak een keuze maken uit de uitgebreide collectie.

Reserveren

Op deze website kunt u meteen kunstwerken bekijken en reserveren.

Over de kunst

Kunstzinnig getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking krijgen gerichte ondersteuning en begeleiding om hun artistieke kwaliteit te ontplooien. Ze zijn aan het werk vanuit hun geheel eigen, persoonlijke zienswijze. De kunstwerken kenmerken zich door een expressief kleurgebruik en eenvoud van vorm, waardoor een eigen beeldtaal ontstaat.

Werken in opdracht

Onze kunstenaars werken eveneens in opdracht, echter zonder tijdsdruk. Het afdrukken van schilderijen op papier, stof en keramiek behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u onder andere unieke kalenders of bijzondere kerst-, geboorte-, en ansichtkaarten laten maken. Daarvoor kunt u een afspraak maken met een van de begeleiders.

Bedrijfsgeschenken

Paspartoe verzorgt ook bedrijfsgeschenken zoals kerst-, relatie- en feestgeschenken. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 06 11 91 68 52.

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06 11 91 68 52

E-mail:
[email protected]

Bekijk ook onze folder

 

Onze collectie

Wij hebben een groot assortiment aan schilderijen gemaakt door mensen met een beperking. Bekijk de collectie