Schilderijen huren

Paspartoe, Ateliers, Galerie & Kunstuitleen, gevestigd in Noordwijk, is gespecialiseerd in het verhuren van professionele kunst aan particulieren, maar ook bedrijven en instellingen.

Onze artotheek bestaat uit werken van kunstenaars met een verstandelijk beperking en is onderdeel van zorginstelling 's Heeren Loo. Met de opbrengst van de huur en verkoop, ondersteund u de ateliers van Paspartoe en kunnen wij de kunstenaars aan nieuwe materialen en mogelijkheden helpen.

Vrijblijvend voorstel

Het is al mogelijk om vanaf € 3,50 per maand een schilderij te huren. Wisselen is altijd mogelijk en de kunst aankopen kan natuurlijk ook. Bij Paspartoe Galerie & Kunstuitleen in Noordwijk zijn de kunstwerken te bezichtigen en indien gewenst ook op te halen.

Voor bedrijven maken wij graag een offerte. Het transport, de inrichting en evt. wisselen van de kunstwerken wordt door ons verzorgd en is bij de prijs inbegrepen. Door te kiezen voor de kunstuitleen van Paspartoe laat u ook uw maatschappelijk betrokkenheid laten zien.

Reserveren

Op deze website kunt u meteen kunstwerken bekijken en reserveren.

Evenementen

Bij een bedrijfsfeestje, opening, nieuwjaarsreceptie, jubileum, verjaardag of een ander feestje kunnen wij ook een ludieke kunstveiling van onze schilderijen verzorgen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Greetje Knetsch 06 11 91 68 52 of mail naar [email protected]