Bedrijfuitjes

Team builden of een bedrijfsuitje als vorm van maatschappelijk betrokken ondernemen bij Paspartoe op een unieke locatie in Katwijk of Noordwijk?

Steeds meer bedrijven kiezen voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Door het investeren in specifieke doelgroepen of het verbinden van het bedrijfsbelang aan een maatschappelijk belang willen bedrijven een steentje bijdragen aan de (lokale) samenleving. Iets doen voor een ander, samen met je collega's. Jullie kunnen op een simpele manier het verschil maken voor groep mensen die niet volledig en op eigen kracht mee kan doen in de samenleving.

Voor jullie groep kan een op maat programma gemaakt worden, wij brengen vraag en aanbod bij elkaar uitgangspunt is dat van iedereen interesses en kwaliteiten optimaal benut worden.

Waar kun je allemaal aan denken:

  • "Handen uit de mouwen", waar jullie met ze alle gezamenlijk klussen in, rond en om Paspartoe;
  • "Op stap" programma met groep bijzondere groep senioren,
    bijv. een wandeling, speurtocht, bezoek aan een museum of lunch aan het strand;
  • Gezamenlijk voorbereiden en gebruik maken van high-tea;
  • Het organiseren en uitvoeren van huiskamerconcert, smartlappenfestival of karaoke-middag;
  • Of draai mee op bij een van onze schilder, keramiek, of creatieve ateliers en werk samen met een van de kunstenaars van Paspartoe.

Na afloop is het natuurlijk ook mogelijk om nog na te genieten en te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Gemeente Katwijk en Noordwijk bieden verder veel mogelijkheden om ook daarna het programma te vervolgen. De Paspartoe locaties liggen ongeveer 10 minuten lopen afstand van het strand/boulevard.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan of neem contact op met Greetje Knetsch via:
06 11 91 68 52 of stuur een mail naar [email protected]
of [email protected].

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06 11 91 68 52

E-mail:
[email protected]

Bekijk ook onze folder