Stage en werkervaring

Heb je een (lichte) verstandelijke beperking? En heb jij creatief talent? Ga dan aan het werk bij Paspartoe. Je kunt verschillende stages lopen en werkervaring opdoen.

Paspartoe ateliers

Heb je talent in kunst? Dan kun je aan de slag in verschillende ateliers in Noordwijk en Katwijk. Zo vind je hier een schildersatelier en keramiekatelier. In het creatief atelier kun je aan het werk met hout, verf, textiel en andere materialen.

Professionele begeleiding ondersteunt je tijdens je werk. Soms komt er een professionele kunstenaar langs om een workshop te geven. Je leert nieuwe technieken. Ook kun je zelf bepalen wat je maakt. De kunst wordt verkocht of verhuurd en gebruikt voor exposities.

Paspartoe winkel

Vind je het leuk om te verkopen? Of mensen te helpen? Dan kun je werken in de winkel van Paspartoe in Noordwijk en Katwijk. Je helpt bij het inrichten van de winkel. En je helpt bij het verkopen van producten en helpt mensen. Soms maak je een bestelling klaar. Je gaat ook mee naar markten om daar de spullen van Paspartoe te verkopen.

Paspartoe exposities

Weet jij hoe je de kunst het beste ophangt? Dan kun je helpen bij de exposities van Paspartoe. De kunst van Paspartoe hangt op locaties door heel Nederland. Je helpt bij het vernieuwen van de kunst in onze eigen galerij of op locatie.

Ondersteunen senioren

Vind je het leuk om anderen te helpen? En toch creatief bezig te zijn? Dan kun je op de seniorengroep van Paspartoe aan het werk. Je helpt de ouderen die daar creatief bezig zijn. Daarnaast help je met de boodschappen, lunch en doen van de boodschappen.

Wil je meer weten? Of je aanmelden voor een stage? Bel of mail dan met Greetje Knetsch 06 11 91 68 52 /
[email protected].

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06 11 91 68 52

E-mail:
[email protected]

Bekijk ook onze folder